Ik ben op zoek naar een vastgoedinvestering in   Spanje.

 

Ook in België | Frankrijk 

save-money (3)

Vanaf

250.000 EUR

rendimmo-happy

Investeren

en/of genieten

like-kleur

hoog

rendement

rendimmo-spy

Verhuur 

en beheer

Verblijven én verhuren: onze Spaanse vastgoedprojecten in het kort

 • Een tweede verblijf in Spanje is een droom voor iedereen die van zon en het goede leven houdt. Alleen: u bent er nooit de hele tijd. Met onze formule hoeft dit absoluut geen nadeel te zijn. Vesta Vista zorgt ervoor dat uw tweede verblijf in Spanje ook verhuurd wordt wanneer u er niet bent: u verdient geld en uw eigendom blijft in gebruik. Een schoolvoorbeeld van een win-win situatie dus.

 

 • Uiteraard is in dit scenario de aandacht voor uw voorkeuren elementair. Vooral: hoe vaak wilt u er zelf verblijven? Op basis van uw wensen stellen wij dan een gepaste rendementsprognose voor. Daarop wordt alles geregeld door onze lokale partner, denk hierbij aan: sleutelbeheer, te huurstelling op immo-sites, onderhoud, administratie, regulier nazicht… Dat zit allemaal in uw huurinkomsten inbegrepen.

 

 • In onze rendementscalculaties gaan we uit van 26 weken verhuur aan derden, dit levert u een rendement op van zo’n 6 à 7 procent. Uiteraard speelt u met deze formule zoals u dat wilt! Vesta Vista blijft altijd uw adviseur en aanspreekpunt. Vertel ons gewoon wanneer u er wilt verblijven, onze partner doet de rest!

 

 • De Spaanse woningmarkt belooft doorgaans een erg fraaie meerwaardepotentieel; uw tweede verblijf stijgt dus ieder jaar in waarde.

 

 • Op zoek naar een mooiere successieplanning dan uw (relatief beperkte) Belgische opties? Dan kunnen we kort zijn: ook met onze Spaanse formules laat u uw nabestaanden méér na!

Waarom uw tweede verblijf in Spanje meteen ook een investering is…

Grote vraag, kies dus slim

 

  • Zeggen dat vastgoed aan de Spaanse kust fel gegeerd is, is een understatement. Ons advies voor een betaalbare woning aan de Spaanse Costa? Kijk vooral naar ‘tweede en derde lijn’ woningen in de regio’s rond Estepona en Sotogrande. De Spaanse kust raakt aardig vol, maar dankzij slimme landschapsarchitectuur vindt u er, verder van het strand, alsnog pareltjes met zicht op zee of zelfs de rots van Gibraltar zelf. Snel beslissen blijft hoe dan ook de boodschap… en dat doet u maar best onderbouwd! De prijzen variëren uiteraard sterk naarmate u dichter bij de zee komt. Dankzij onze lokale partners vinden we steevast buitenkansjes die het massatoerisme ontwijken en tegelijk de troeven van de Costa optimaal benutten.

grootte foto aanpassen (landscape) (4)
8h9VEmok

Lokale expertise waarborgt veiligheid en kwaliteit

 

 

Wilt u veilig en met een gerust hart investeren in Spaans vastgoed? Weet dan dat alles valt of staat met de kwaliteit en lokale verankering van uw lokale professionele makelaar en onafhankelijke vastgoedadvocaat. Dit is verre van vanzelfsprekend in de open Spaanse vastgoedmarkt waarin zowat iedereen zichzelf tot makelaar mag bombarderen.

 

 • Onze lokale vastgoedmakelaar is niet de eerste de beste: dit zijn mensen die hun strepen allang verdienden met onberispelijk werk voor een veelheid aan Belgische, Spaanse en andere internationale klanten. De prospecties (prijsvergelijkingen, vooronderzoek, bankgaranties, doorlichting projectontwikkelaars…) die zij uitvoeren zijn grondig en waterdicht. Cowboyverhalen zijn hierdoor uitgesloten.
 • Hetzelfde geldt voor onze lokale onafhankelijke advocaten. In Spanje zijn zij het die als volmacht-drager zowat alle juridische en notariële handelingen onderzoeken en uitvoeren (due diligence, aansprakelijkheid, contacten, kadaster, documenten en vergunningen, betalingen, ondertekening aktes…). De hoge beroepsethiek van onze lokale advocaten garandeert u maximale veiligheid en kwaliteit bij de aanschaf van uw zonnige ‘appeltje voor de dorst’!

 

 

Zorgenvrij beheer, maximale gemoedsrust 

 

  • In een formule waarbij zowel uzelf als huurders gebruik maken van uw tweede verblijf, laat u natuurlijk niets aan het toeval over: U wilt uw zonnige buitenverblijf koesteren… en gelijk heeft u. Onze competente ‘conciërgeservice’ ontzorgt u hierbij volledig. In een All-in abonnement of afzonderlijk, verzorgt onze lokale partner alle praktische beslommeringen: sleutelbeheer, afhaling luchthaven, poetsdienst, linnen, verhuurservice, hersteldiensten, administratie, regulier nazicht van het pand indien niet verhuurd… De impact hiervan op de huurprijs die u kunt vragen, de huurbezetting en dus uw rendement valt niet te onderschatten! Hetzelfde geldt voor de meerwaardecreatie op langere termijn. Kostenplaatje van onze All-in service? Amper 100 euro/maand…

 

FDBPUxBo
2P1GY8Pw

Een aantrekkelijk rendement

 

Uiteraard blijft ook het potentiële huurrendement een belangrijke pijler bij het selecteren van onze geschikte investeringspanden. In samenwerking met een professioneel team, gespecialiseerd in verhuur van dergelijke panden in deze specifieke regio, zorgen we voor heldere, objectieve projecties. U baseert uw keuze dus alleen op uiterst solide argumenten.


De vooropgestelde huurrendementen op onze website zijn dus eveneens realistisch. Weet dat de huurprijs zich doorgaans vanaf het tweede jaar na aankoop consolideert. Tijden het eerste jaar worden de huurprijzen meestal iets lager gezet: dit is namelijk de periode waarin u goede recensies ‘verzamelt’.


Op basis van 26 weken verhuur is een rendement tussen de 5 en 7% een realistische verwachting. Alles hangt natuurlijk af van de locatie en de intrinsieke troeven van het pand (en wees gerust: Vesta Vista selecteert slim!).

 

 

Druk de kosten; deel uw droom

 

  • Wat is er leuker dan als jong gezin met volle teugen te genieten van het plezier, het strand en de rust in een zonnig Spaans buitenverblijf? Inderdaad: weinig… dat blijkt ook uit de vragen die we krijgen. Alleen: voor jonge gezinnen is de aankoopprijs vanaf 250.000 euro natuurlijk zelden zomaar haalbaar. Voor actieve jonge mensen die sowieso een vrij beperkte vakantieperiode genieten, is dit wellicht niet de meest geschikte formule.
   Hetzelfde geldt trouwens voor de verwoede golfers: de meesten onder hen hebben maar sporadisch wat tijd vrij voor hun deugddoende golfvakantie. Ook voor hen is zo’n volledige investering niet persé de beste optie.

   Het kan natuurlijk ook anders! U kunt de aankoop ook gezamenlijk doen, verdeeld onder vrienden en/of familie. Zo wordt uw eigenaarschap meteen al een pak realistischer… Samen met onze beheerder zorgen we voor een concept dat uw plezier en rendement maximaliseert én tegelijk de gezonde en faire verhoudingen waarborgt. Alle belangrijke afspraken rond verkoop, fractioneel eigendomsrecht, beheer, gebruik en verhuur worden met de grootste zorgvuldigheid behandeld.

 

grootte foto aanpassen (landscape) (5)

Welk Spaans tweede verblijf past bij u?

We zeiden het al: de Spaanse woningmarkt is dynamisch. Wat vandaag nog te koop staat, is morgen alweer weg. In deze context is snelheid van beslissing van primordiaal belang. Door u meteen de meest persoonlijke, relevante panden voor te stellen, bespaart Vesta Vista u alvast massa’s tijd.

Hoe ziet u de balans: verdienen/verblijven? Wat is uw budget? Houdt u van rust, dan wel bedrijvigheid? Is uitzicht voor u allesbepalend? Of eerder omvang?...

 

Geef aan naar wat u op zoek bent. Aan de hand van enkele korte vraagjes maken we voor u een gepersonaliseerde selectie. >>

grootte foto aanpassen (2)

App. Estepona One 80

 

 • Locatie: Estepona

 • Slaapkamers: 2

 • Badkamers: 2

 • Garage:

 •  
 • Aankoopprijs: Vanaf €299.000

   

grootte foto aanpassen (3)-1

App. Estepona

 

 • Locatie: Estepona

 • Slaapkamers: 2-3

 • Badkamers: 2 

 • Garage: 1

 •  
 • Aankoopprijs: Vanaf €325.000

grootte foto aanpassen (4)

App. Estepona


 • Locatie: Estepona

 • Slaapkamers: 2

 • Badkamers:

 • Garage: 1

 •  
 • Aankoopprijs: € 565.000

   

rendimmo-footer-afb