Over ons

Wij begeleiden investeerders bij het vinden en aankopen van onroerend goed, afgestemd op persoonlijke voorkeuren. Of het nu is om van een tweede verblijf te genieten of om andere redenen, wij adviseren altijd extra over de investeringswaarde. Onze dienstverlening start vanaf een budget van 100.000 euro.

 

Geen video geselecteerd

Selecteer een type video in de zijbalk.

Onze waarden

“We willen een tastbaar vermogen opbouwen voor onze klanten opdat zij zich financieel zeker voelen

 

We zoeken, vinden & kopen (buitenlands) vastgoed op maat van én voor onze klant. Door onze expertise en ervaring zorgen we voor een maximaal (huur)rendement met een minimaal risico.

 

We begeleiden onze klant van het begin tot het einde zodat we onze klant maximaal trachten te ontzorgen. We werken op wederzijds vertrouwen en in alle transparantie.

 

Wie zijn we

jan kurris
Jan Kurris

+32 477 68 66 03

jan@vestavista.be

save-money (2) Max. Rendement

 

Een goed rendement is de basis van iedere bevredigende investering. Onze formules mikken altijd op het hoogste rendement, gekoppeld aan maximale betrouwbaarheid en transparantie.

way (1) Lokale expertise

 

Iedere vastgoedmarkt is anders. Kennis van de lokale juridische, bouw-economische en fiscale context is uiterst belangrijk. Dankzij duurzame, lokale partnerschappen zijn we echt thuis in de regio’s die we aanbieden.

like (1) Ontzorging & begeleiding

 

Uw kapitaal laten groeien zonder kopzorgen: dat blijft onze missie. U voelt dit doorheen het hele proces: van kennismaking, over aankoopbegeleiding… tot en met de (eventuele) wederverkoop.

rendimmo-footer-afb